Losse zeepjes

Welkom bij mijn collectie van handgemaakte zeepjes! Hier vind je een selectie van kleurrijke en geurige zeepcreaties die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Ik maak niet alleen zeepjes voor mijn zeepkettingen, maar bied ze ook los aan. Hieronder lees je meer over mijn zeepjes en hoe je ze kunt gebruiken.

Losse Zeepjes voor Diverse Toepassingen: De zeepjes die je aan mijn zeepkettingen ziet, zijn allemaal afzonderlijk te bestellen. Als je een specifiek zeepje leuk vindt maar het staat hier niet bij, neem dan gerust contact met me op. Ik maak de zeepjes in verschillende kleuren en beantwoord graag je vragen via het “Contact”-kopje.

Geschikt voor Bedankjes: Losse zeepjes zijn perfect voor bedankjes. Ze kunnen worden verpakt in organza-zakjes, folie met lintjes en labels, of zelfs als mini zeepkettingen. Neem contact op voor alle mogelijkheden en ik maak graag iets speciaals voor jou.

Klik hier voor meer losse zeepjes!

 

Zelf Zeepjes Maken: Ik maak alle zeepjes voor de zeepkettingen zelf. Mijn assortiment omvat diverse mallen en uitstekers, en ik werk met geraspte zeep en gietzeep voor gedetailleerde zeepjes. Momenteel werk ik alleen nog met gietzeep.

Stappenplan voor Zelf Zeepjes Maken

  • Rasp de Zeep: Gebruik zeep naar keuze, rasp deze en plaats in een pannetje au-bain-marie.
  • Verwarm de Zeep: Voeg wat water toe om het smeu├»g te maken, roer tot het smelt maar niet volledig vloeibaar wordt.
  • Giet in Vormpjes: Giet in vooraf bereide vormpjes en laat de zeep minstens een dagdeel drogen.
  • Controleer Hardheid: Probeer voorzichtig of het zeepje hard genoeg is na drogen.
  • Aanpassingen: Werk bij indien nodig en laat verder drogen.

Zelf Zeepjes Maken van Gietzeep

  • Snijd de Zeep: Snijd gietzeep in stukken en smelt deze au-bain-marie.
  • Voeg Geur en Kleur Toe: Voeg geurolie en kleurstof toe aan gesmolten zeep, goed roeren.
  • Giet in Mallen: Giet de zeep in voorbereide mallen, spuit met alcohol om luchtbellen te voorkomen.
  • Drogen: Laat de zeepjes een uur drogen en haal ze dan uit de mallen.

Ik gebruik zweetvrije gietzeep die ik au-bain-marie verwarm en op kamertemperatuur laat afkoelen.

Veel succes en plezier met het maken van zeepjes! Als dit te veel werk lijkt, kun je natuurlijk ook kant-en-klare zeepjes bij mij bestellen. Alle zeepjes zijn beschikbaar in wit, roze, blauw en grijs. Geef bij je bestelling aan welke kleur je wilt en of je gietzeep of handgemaakte zeep verkiest. Laat het me weten als je specifieke wensen hebt.

Bestel op tijd! Ik maak zeepjes op bestelling voor de ultieme versheid. Gietzeep is sneller klaar dan handgemaakte zeep, dus houd hier rekening mee.