Workshop Zeepketting

Zeepkettingen maken is een veelgestelde vraag, en ik deel graag mijn passie voor deze populaire creaties. Als zelfmaker van zeepjes deel ik mijn ervaring in het maken van unieke zeepkettingen, en ja, ik geef ook workshops!

Zeepjes Creatie

Mijn zeepjes ontstaan uit zeep die ik omsmelt au-bain-marie. Of ik maak er een klei-achtige substantie van en steek er vormpjes uit. Het vergt tijd en geduld, maar het resultaat is altijd verrassend. Tegenwoordig gebruik ik ook gietzeep, waarmee ik 3D zeepjes maak, zoals schattige baby-zeepjes en zeepjes met reliƫf. Voor meer uitleg, bekijk het onderdeel: zeepjes.

Zeepkettingen Creatie

Zeepkettingen zijn er in alle geuren en kleuren, met natuurlijke materialen of juist met kralen en andere leuke items. Voor wie graag een zeepketting wil maken maar niet de zeepjes, deze zijn bij mij te bestellen. Je kunt ook een zeepketting uit mijn collectie kiezen, en ik kan zelfmaakpakketjes samenstellen. Dit is ook leuk voor feestjes of een avond creativiteit met vriendinnen, zussen of collega’s. Zie het onderdeel: zeepketting maken.

Voorraad en Variatie

Mijn assortiment is onder voorbehoud en zolang de voorraad strekt. Ik vul deze aan naar behoefte, maar het kan voorkomen dat ik niet meer aan bepaalde producten kan komen. In dat geval bied ik een andere variatie aan in overleg.

Workshops

  • Zeepketting maken: Kies een zeepketting uit mijn collectie en we gaan aan de slag. Of ik kom met mijn zeepjes, kralen, lintjes, en hangers naar jou toe. Je kunt dan zelf een zeepketting naar eigen idee maken. Minimaal 4 personen.
  • Zeepkrans maken: Tijdens deze workshop bekleed je een krans met tillandsia en maak je een zeepketting die op de krans wordt bevestigd. Voorbeeld te vinden bij de cadeau-artikelen.

Voor meer informatie over workshops en andere creatieve mogelijkheden, mail mij via het kopje “contact”.

Wil je liever niet zelf creatief bezig zijn, maar wel alles in het echt zien en de geur opsnuiven van de zeepjes? Overweeg dan een thuisparty waar ik mijn creaties bij jou thuis presenteer.