Workshop Zeepketting

Zeepketting maken is een vraag van veel mensen. De Zeepkettingen zijn populair en ik krijg daarom steeds meer vragen over hoe je zeepkettingen en zeepjes kunt maken en of ik ook workshop’s geef.

De zeepjes maak ik zelf van zeep die ik omsmelt au-bain-marie en dit doe ik dan in een leuk vormpje of ik maak er een klei-achtige substantie van en dan kan ik vormpjes uitsteken. Het kost wat tijd en geduld, maar het resultaat is altijd weer leuk om te zien. Tegenwoordig gebruik ik ook gietzeep. Hier maak ik 3d zeepjes van, zoals b.v. de baby-zeepjes en de zeepjes waar relief in zit. Dit geeft een super mooi resultaat. Voor verdere uitleg zie het onderdeel: zeepjes.

Zeepkettingen kunt u maken in alle geuren en kleuren, met natuurlijk materiaal of gewoon met kralen en andere leuke dingetjes die je aan de zeepketting kunt rijgen.

Voor wie het leuk vind een zeepketting te maken, maar niet de zeepjes, kunt u deze bij mij bestellen.

U kunt ook een zeepketting uit mijn collectie kiezen en daar kan ik dan zelfmaak pakketjes voor maken mits ik de benodigdheden daarvoor kan aanschaffen. Ook leuk voor partijtjes en voor een avondje creatief bezig te zijn met b.v. vriendinnen, zussen of collega’s. Zie onderdeel:zeepketting maken.

Alles wat ik samenstel is onder voorbehoud, zolang de voorraad strekt. Ik heb een beperkte voorraad en vul deze naar behoefte aan. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat ik ook niet meer aan bepaalde producten kan komen. Ik zal dan, weer een andere variatie  maken of aanbieden. Het kan voor komen dat mijn kralen en hangers daardoor afwijken van het voorbeeld, maar dit gaat dan natuurlijk in overleg.

Workshop zeepketting maken: U kiest een zeepketting uit mijn collectie en daarmee gaan we aan de slag. Of ik kom met mijn zeepjes kralen, lintjes, hangers, etc. naar u toe. U kunt dan zelf naar eigen idee een zeepketting van max. 50 cm. maken, kleiner mag natuurlijk ook.. Minimaal 4 personen. Voor meer informatie kunt u mij mailen.

Workshop zeepkrans maken: tijdens deze workshop gaat u een krans bekleden met tillandsia en maakt u een zeepketting die vervolgens op de zeepkrans wordt bevestigd. Voorbeeld kunt u vinden bij de cadeau-artikelen.

Houd u niet van creatief bezig zijn, maar vind u dit alles wel heel leuk; wilt u alles in het echt zien en de geur opsnuiven van de zeepjes; dan is een party geven bij u thuis, misschien een optie voor u.

Voor nadere informatie kunt u mij mailen via het kopje “contact”.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *