Zeepkettingen

Hieronder mijn laatste zeepketting creaties.

Voor meer zeepkettingen klik hier!

Zeepkettingen zijn populair. Twee jaar geleden (2010) zag ik voor het eerst zeepkettingen op een markt. In een winkel had ik nog nooit zeepkettingen gezien. Ik vond ze zo leuk en apart, dat ik besloot om zelf zeepkettingen te gaan maken. Ik heb hier mijn eigen idee in gebracht en de resultaten zijn te zien op deze site. Heel veel mensen wisten twee jaar geleden ook niet wat een zeepketting was. Nu is een zeepketting een heel trendy woonaccessoire.

Zeepkettingen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Ze zijn te decoreren met schelpen, drijfhoutjes, kralen, hartjes etc. etc. Voor iedereen is wel een zeepketting te vinden die bij haar/hem past. Als ik een zeepketting voor iemand maak om cadeau te geven, dan kijk ik altijd wat bij deze persoon past. Zoals kleur, geur, stoer/lief, zo wordt het een heel persoonlijk cadeau. Altijd succes verzekerd.

Zeepkettingen kan men in de badkamer of toilet hangen, maar is ook heel leuk om in de woonkamer te hangen. Het is een decoratieve accessoire die ook nog eens lekker ruikt, wie houd daar nu niet van. Net als ieder zeepje, geurzakje of geurtje voor in het toilet, gaat de zeepketting op den duur ook minder geuren. Maar dit hoeft geen problem te zijn, door de zeepjes met een vochtig doekje af te nemen, komt de geur weer naar boven. Een andere oplossing is om er een leuk geurzakje aan te hangen. De zeepketting blijft op zich natuurlijk een leuke woonaccessoire. En als u op de zeepketting uit gekeken bent, kunt u altijd nog weer eens een andere zeepketting of zeepkrans aanschaffen.

In 2013 ben ik begonnen om zeepkettingen te maken met baby-zeepjes. Dit zijn natuurlijk hele leuke, unieke en lieve zwangerschaps- kraamcadeautjes. Ook hier zijn zoveel creaties bij te bedenken, in kleur of  neutraal wit, groot of kein. Heerlijk geurend naar baby-olie of baby-poeder, het kan allemaal. Zoals een zeepketting met b.v.een zeepje in de vorm van een baby’tje, voetje, schoentje, rammelaar, speentje en nog veel meer. Ook leuk in combinatie met een kledingstukje. Voorbeelden zijn te zien hier op mijn site.

Zeepkettingen maken blijft een leuke hobby om te doen, omdat er zoveel variaties te bedenken zijn. Ik doe altijd wel weer inspiratie op door trendy accessoires. Zoals nu heb ik zeepkettingen gemaakt met uiltjes, pinguins en snorren, helemaal anno 2013 dus. Zo blijven zeepkettingen leuk en trendy!

Mocht uw zeepketting er niet bij zitten is het ook mogelijk om een zeepketting geheel naar u wens te laten maken. Stuur mij hiervoor een mail via het contact formulier.